Ka përfunduar takimi Kurti me dyshen evropiane

Ka përfunduar takimi bilateral mes kryeministrit Albin Kurti dhe dyshes evropiane, Borrell dhe Lajçak, në Ohër të Maqedonisë së Veriut.

Meqenëse edhe takimi i Vuçiqit me dyshen evropiane ka përfunduar më parë, takimi trepalësh pritet të nis pas pak.