KF “Gostivari” ndryshon trajnerin dhe drejtorin sportiv

Se nuk është vetëm momenti i parave në një klub, por duhet ditur edhe ta shfrytëzosh, shembull klasik për këtë është skuadra e re e ligës së parë Gostivari.

Skuadra që solli jo një, por dy skuadra në këtë periudhë kalimtare, ka një problem të madh me lojtarët dhe planin e rezultateve, kështu që kur nuk mund të sjellë më lojtarë të rinj, edhe pse kjo padyshim nuk do të ishte problem në Gostivar, administrata vendos ndryshimin e trajnerit dhe drejtorit sportiv.

 Nga Gostivari informojnë se pjesë e klubit nuk janë më Murat Daban, trajneri i mëparshëm, si dhe operativi i parë, drejtori sportiv, Abdullah Egilmez.

“Arsyeja janë normalisht lojërat dhe rezultatet e dobëta, dhe emrat e rinj ende do të negociohen. Mirëpo, derisa të ndodhë kjo na presin ndeshjet, ndaj në ndeshjen e nesërme të kupës ndaj Bellasicës, rolin lojtarit trajner do ta ketë lojatari i paguar shtrenjtë Alper Potuk”, shkruan sportsport.mk.