Kryetari Arben Taravari priti në takim dhe e nderoi me mirënjohje violinisten nga Çegrani i Gostivarit, Aulona Azizi.

Aulona është fituese e Çmimit të parë në Festivalin IX ndërkombëtar në garat e violinës.

Në konkurrencë të nxënësve të shkollave shtetërore të muzikës nga RMV, Serbia, Mali i Zi, Kosova, etj. Nga juria ndërkombëtare, Aulona është vlerësuar më e mira.

Suksese!