Mexhiti: Javën tjetër do të bisedohet në BDI për kërkesat tona

Javën tjetër do të bisedohet për kërkesat e Grupit të Zjarrit”.

Kjo u theksua sot pas mbledhjes së kryesisë qendrore të BDI-së.

Në mbledhjen e kryesisë së kësaj partie ishte fronti pë Evropë, qëllimi i së cilit është votimi i ndryshimeve kushtetuese dhe përshpejtimi i procesit për në BE.

Ndërkohë, Artan Grubi theksoi para mbledhjes se nuk ka deputet shqiptar që kushtëzon ndryshimet kushtetuese, ai mes tjerash tha se nuk ekziston ”Grup të Zjarrit”.