QEVERIA DO TË MBAJË MBLEDHJEN E 104-TË

Sot, më 29.11.2022 (e martë), Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë mbledhjen e 104-të me disa pika nga programi i saj i punës dhe në interes të qytetarëve.

Sipas rendit të propozuar të ditës, në mbledhje do të shqyrtohen më shumë informacione nga ministritë dhe raporte për punën e organeve të administratës.

Me propozim të Ministrisë së Financave, ministrat do të shqyrtojnë Informacionin në lidhje me vendosjen e sistemit Track&Trace për kontrollin dhe monitorimin e produkteve të duhanit.

Gjithashtu, Qeveria me propozim të Ministrisë së Jashtme do të shqyrtojë Propozim-ligjin për ratifikimin e marrëveshjes së bashkëpunimit në fushën e mekanizmave të sigurisë ushqimore në Ballkanin Perëndimor.