Taravari: Vendi i lirë në KSHZ i takon Aleancës për Shqiptarët

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, tha për gazetën LAJM, se vendi i lirë në Komisionin Shtetëorë të Zgjedhjeve (KSHZ) i takon partisë së tij, e cila në zgjedhjet e vitit 2020 doli e dyta në bllokun politik shqiptar, me tetë deputetë.

“Ne mendojmë se neve na takon anëtari i opozitë në KSHZ sepse anëtari i KSHZ-së zgjidhet prej partisë që është e dyta prej shqiptarëve në zgjedhjet e 2020. Në ato zgjedhje me 8 deputetë, Aleanca për Shqiptarët ka më së shumti deputetë dhe shpresoj që ai vend përsëri t’i takojë Aleancës për Shqiptarët”, tha Taravari për gazetën LAJM.