Zelensky viziton trupat e vijës së parë në lindje

Volodymyr Zelenskyy ka bërë edhe një herë një vizitë në trupat që luftojnë në vijën e frontit – këtë herë në Ukrainën lindore, përcjell Bota sot.

Presidenti ukrainas shtrëngoi duart me disa luftëtarë, inspektoi pajisjet ushtarake dhe bëri një foto duke mbajtur lart flamurin kombëtar të vendit në një zonë pyjore të pazbuluar.

Z. Zelenskyy u takua gjithashtu me personelin e ushtrisë në qytetin e rrethuar të Kupyansk, në rajonin e Kharkiv, gjatë vizitës së tij në lindje.

 “Sot, ne po vizitojmë brigadat tona që po luftojnë në një nga pikat e nxehta, drejtimin Kupyansk-Lyman ku pushtuesit rusë vazhdimisht përpiqen të sulmojnë pozicionet tona”, shkroi ai në rrjetin social X.