Intervistë me infektologun Enes Memeti

Situata aktuale shëndetësore në Gostivar që lidhet me epideminë, testimet e kryera dhe rezultatet nga këto testime, përgatitja e mjekëve për tu ballafaquar me epideminë janë temat pë të cilat biseduam me infektologun Enes Memeti.